ODJECI POSJETA

Što je Vučić izjavio po povratku iz Hrvatske?

30.04.2013 u 11:12

Bionic
Reading

Izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin ocijenio je da posjet prvog potpredsjednika vlade Srbije Zagrebu pokazuje da je Beograd u potpunosti posvećen normalizaciji odnosa u regiji

Vučić je u ponedjeljak boravio u prvom službenom posjetu Zagrebu i tom prilikom je razgovarao s najvišim predstavnicima Hrvatske. On je Tanjugu rekao da je zadovoljan posjetom i izrazio uvjerenje da Srbija i Hrvatska polako, ali sigurno podižu nivo odnosa, javlja Mondo.

Izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin ocijenio je u izjavi Slobodnoj Evropi da posjet prvog potpredsjednika vlade Srbije Zagrebu pokazuje da je Beograd u potpunosti posvećen normalizaciji odnosa u regiji. 'Mislim da će taj posjet svakako relaksirati atmosferu u odnosima između Zagreba i Beograda', rekao je Kacin.

On je izrazio uvjerenje da će dolazak predsjednika i premijera Srbije, Tomislava Nikolića i Ivice Dačića, na svečanosti 30. lipnja stvoriti atmosferu koja će, kako je ocijenio, omogućiti da u skorije vrijeme dođe i do službenog posjeta.