MORIGANO, SUNCE LI TI LJUBIM!

Stigao zadnji DLC za Dragon Age: Origins

07.09.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Electronic Arts i BioWare konačno su objavili više detalja o, kako to oni kažu, posljednjem downloadable contentu za čuveni Dragon Age: Origins

Zbarili ste Morrigan. Priznajte. Ne zato što je najpametnija, ne zbog loyaltyja, ne zato što ima lijepe oči, već zato što joj se sise vide više nego kod drugih ženskih likova. Što se dogodilo sa seksi coprnjačom godinu dana nakon završetka originalnog Dragon Agea, saznat ćete ako iskeširate pokoji dolar i skinete ovaj izravni produžetak glavnog  storylinea.

U Dragon Age: Witch Huntu moći ćete igrati kao glavni lik originalnog Dragon Agea, a pridružit će vam se stari suputnik: ona džukela od 250 kg koju u originalnom DAO-u niste igrali više od pola sata. Osim Flokija, s vama će putovati Finn: noob čarobnjak koji se upušta u prvu avanturu izvan Kruga Magova te Dalish vilenjakinja Ariane. Dotična se, kako prve informacije kažu, upustila u lov na Morrigan zato što je, naime, ukrala neki izuzetno vrijedan artefakt.

Witch Hunt bi igračima trebao priuštiti oko dva sata igre, a ono što će jako obradovati ljubitelje Dragon Agea je da će se tijekom igranja otkriti sudbine svih glavnih momaka i đevojaka s kojima ste putovali u 'originalu'.

Dragon Age: Origins – Witch Hunt trebao bi izaći danas, a dostupan je platformama PS3, Xbox360 i PC.

 

Witch Hunt debut trailer