FRKA IZA REŠETAKA

Sretko Kalinić u zatvoru napao Jocu Amsterdama

24.04.2013 u 15:38

Bionic
Reading

Nekadašnji pripadnik Zemunskog klana Sretko Kalinić napao je u ponedjeljak u Centralnom zatvoru u Beogradu Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam!

Prema pisanju Kurira, Kalinić je otkinuo dio pločice iz kupaonice i gađao Jocića! 'Sve se dogodilo iznenada i nikome još nije jasno kako je Kaliniću pošlo za rukom da baš u trenutku kada je Jocić provođen kroz hodnik izvuče dio keramičke pločice. Jocić je prošao bez ozbiljnijih ozljeda, ali je incident ozbiljno shvaćen jer je Kalinić i ranije pokazao da je spreman na sve', rekao je izvor Kurira.

On nije mogao reći zbog čega se Kalinić želio obračunati s Jocićem, ali je potvrdio da su dvojica zatvorenika, koji su iz sigurnosnih razloga pod 'posebnim režimom', razmijenila teške riječi. Njih dvojica smještena su u istom dijelu Centralnog zatvora, takozvanom Hayattu.

Posjetimo, Sretka Kalinića je Hrvatska izručila Srbiji iako ima hrvatsko državljanstvo. Kalinić je zloglasni član Zemunskog klana za kojeg se vežu priče o najsvirepijim ubojstvima, zbog čega nosi nadimak Zver. U ruke hrvatske policije pao je nakon što ga je na obali jezera Rakije ranio drugi pripadnik Zemunskog klana, Miloš Simović.