'HEROJ ULICE'

Splitska udruga za beskućnike objavila zapanjujući video iz centra grada

27.11.2017 u 21:37

Bionic
Reading

Splitska udruga Most, koja između ostalog, brine i o beskućnicima, objavila je na svom Facebook profilu zapanjujuću snimku nadzorne kamere postavljene nad ulazom u prihvatilište u Gundulićevoj ulici u samom centru grada

Na snimci se vidi kako podivljali mladić pod okriljem noći, ničim izazvan, svom snagom udara nogama ulazna vrata i demolira ih, nakon čega odlazi kao da se ništa nije dogodilo. 

'Kad zabavi nema kraja stradaju vrata našeg prihvata... Nokautom u prvoj rundi i bez uzvraćenog udaraca, stradala su naša vrata. Heroj ulice uvjerljivo je porazio protivnika i ako mu je sada lakše i nama je... Ako se pitate zašto nam vrata Centra za beskućnice/ke izgledaju pomalo čudno, evo i razloga', naveli su iz udruge Most.

U komentarima pod objavu, koju je dosad pregledalo gotovo 10.000 ljudi, neidentificiranom mladiću upućeno je niz kritika. Donosimo neke od njih:

'Identificirati i naplatiti! Drugačije ne ide! I još prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira te uništavanje imovine! Samo po džepu!!!'

'Nije bolest sve što boli'

 'Shvatit će on jednog dana kada mu bude potreban Centar..'

'Ma, meni je krivo šta se nije glavom zaletija'