GRUBI IGRAČI INTERA

Splićani ljutiti nakon Zaprešića: 'Došlo mi je da uđem u teren!'

08.04.2013 u 15:17

Bionic
Reading

Nakon što su prosuli dva boda u završnici utakmice u Zaprešiću, pomoćni trener Ivo Šeparović i igrači Hajduka žalili su se na grubu igru Intera, koju sudac Mlakar nije sankcionirao crvenim kartonima

U Zaprešiću je Hajduk tražio ostanak pri vrhu prvenstvene ljestvice, dok su se domaći igrači borili za goli prvoligaški život. I pri tome igrali vrlo oštro. Po mišljenju trenera Rajka Magića bilo je to u granicama fair playa, no s tim se nisu složili Splićani.

'Pogledajmo snimku, Inter je grubostima preokrenuo tijek utakmice i izjednačio. Meni je kao sportskom djelatniku najvažnije dovesti momke žive i zdrave kući i priznajem da mi je u nekoliko navrata došlo da uđem u teren...' kazao je Šeparović nakon utakmice.

Po općoj procjeni najgrublji prekršaj napravio je Nikola Pokrivač, koji je s leđa pokosio Franka Andrijaševića i za to zaradio (samo) žuti karton.

'Bilo je doista grubih startova s njihove strane i sudac je to morao sankcionirati barem jednim, ako ne i s dva crvena kartona. Na žalost nije i mi smo primili gol iz penala pred kraj utakmice, tako da možemo žaliti za prosutim bodovima' kazao je Andrijašević, koji se nada da će njegova momčad u srijedu, u kup ogledu u Koprivnici izgledati puno bolje.

'Naš cilj je osvajanje kupa ali i drugoga mjesta. Nećemo se predati do kraja. Nadam se da ćemo imati više sreće s ozljedama i izostancima, jer nikako da zaigramo kompletni. Ozlijeđeni su Milović, Jonjić, Milić, ja sam pauzirao, Maloče i Vukovića nije bilo u Zaprešiću.... Nemamo kontinuiteta i to je u stvari naš najveći problem' zaključio je Andrijašević.

Inter - Hajduk 1:1 (26. kolo, 7.4.2013.)