ivan škaričić

Šef splitskog Doma za starije prvi put u javnosti nakon skandala: Sve smo odradili po pravilima

14.07.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Prvi put u javnosti se oglasio ravnatelj splitskog Doma za starije i nemoćne Ivan Škaričić govoreći na sjednici Skupštine splitsko-dalmatinske. Rekao je kako su sve poduzeli, po naputcima, čak i više

'Virus je prodro u Vukovarsku, no još uvijek ne znamo tko je nulti pacijent. Srećom nije prodro u Zentu i u dom u Starom Gradu. A mi smo po pravima struke sve odradili, i iako imam društveni fakultet, izabran sam po natječaju. A nije moj krimen što su me građani Omiša pet puta birali za gradonačelnika', rekao je Ivan Škaričić, ravnatelj splitskog Doma za starije i nemoćne na sjednici Skupštine Županije splitsko-dalmatinske, javlja Slobodna Dalmacija.

Škaričić se zahvalio svojim djelatnicima na svemu, trudu i požrtvovanom poslu u dvije grupe.

'Hvala i Županiji. Kao ravnatelj doma tvrdim kako smo poduzeli sve mjere da se to ne dogodi. No dogodilo se kao i kod puno drugih mjesta. Ako neko ima rješenje protiv virusa, neka nam pomogne. Mi činimo sve da zaštitimo naše korisnike. Ljudi ne smiju izaći izvan doma, ni na kupanje', rekao je Škaričić koji se oglasio u javnosti prvi put nakon prodora virusa u splitski dom.

  • +2
Evakuacija štićenika Doma za starije i nemoćne u Splitu sredinom travnja 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Šabić