MAXtv To Go Match

Šimunić oduševljen što se derbi može gledati i u Australiji!

23.02.2013 u 11:35

Bionic
Reading

Kapetan Dinama Joe Šimunić jedan je od mnogih australskih Hrvata koji su kao mladići napustili taj daleki kontinent kako bi ostvarili svoj san daleko od kuće

Tako će igrač s bogatim bundesligaškim i reprezentativnim iskustvom kao što je Joe Šimunić, koji je nedavno proslavio 35. rođendan, u nedjelju na krcatom Poljudu (Arenasport 1, 18h) biti zapovjednik obrane 'modrih' koji jurišaju u obranu titule prvaka države.

No, novost je da će najveći hrvatski derbi Hajduk-Dinamo putem TV ekrana u odličnoj rezoluciji i uz komentar Krešimira Čampe te Joška Jeličića, osim korisnika MAXtv-a gledati i svi ljubitelji nogometa širom svijeta.

Kako i gdje sve gledati derbi Hajduk - Dinamo?

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala. Spomenute utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja još jednog dvoboja Hajduka i Dinama.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Naime, prava za MAXtv Prvu ligu proširena su na cijeli svijet tako da putem MAXtv To Go Matcha (pay pay view usluga) i Šimunićeva obitelj u Australiji može uživo gledati najveći hrvatski derbi.

U njegovoj rodnoj Canberri, gdje je pohađao prestižnu sportsku školu AIS (Australian Institute of Sport), te naravno Melbourneu od kuda je otišao 1998. u Bundesligu (HSV), derbi će pratiti pozorno svi australski Hrvati što je za tportal.hr potvrdio i sam Šimunić.

'To što se derbi može gledati u cijelom svijetu je odlična stvar. Drago mi je da je mogućnost ovako širokog praćenja MAXtv Prve lige napravljena prije derbija, jer moja obitelj prati derbije s posebnim zanimanjem i u njoj je puno dinamovaca. Sigurno će pratiti susret', kazao je Šimunić dodavši sa smiješkom:

'Naravno, u Australiji ima i puno hajdukovaca, tako da u svakom slučaju svi s nestrpljenjem čekaju derbi u Splitu.'

Podatak kako se MAXtv Prva liga može pratiti uz svega nekoliko klikova mišem putem Matcha u cijelom svijetu, uz napoemnu kako će od sljedeće sezone svaka utakmica biti u prijenosu uživo, itekako je razveselila obitelj Šimunić te sve hrvatske iseljenike u Australiji, SAD-u, Argentini, Čileu, Novom Zelandu, Kanadi…

'Ovakva stvar je sigurno dobra i zbog domaće lige koja će se još bolje promovirati u inozemstvu, ponajprije zbog Hrvata koji su raspršeni po različitim kontinentima, a sada svi oni mogu pratiti našu sportsku priču kao da su ovdje s nama', kazao je Šimunić.

Dinamo - Hajduk (10. kolo) 3:1