MENADŽERSKA FUNKCIJA

Sedam kandidata za čelno mjesto u Hini

19.12.2012 u 17:33

Bionic
Reading

Upravno vijeće Hine na današnjoj je sjednici otvorilo pristigle ponude na natječaj za izbor ravnatelja/ice Hine, a pristiglo je sedam ponuda čijom je verifikacijom utvrđeno da su kandidati poslali potpunu dokumentaciju i time ušli u ravnopravnu konkurenciju za izbor ravnatelja/ice Hine.

Kandidature su poslali Fjodor Polojac, Branka Gabriela Valentić, Marko Šarić, Nenad Bach, Almir Elezović, Marica Košta i Frenki Laušić, priopćilo je Upravno vijeće Hine.

Ponude su otvarane redoslijedom pristizanja. Kandidati će biti pozvani na javno predstavljanje programa i rada razvoja Hine u četvrtak, 27. prosinca 2012. nakon čega će Upravno vijeće donijeti odluku o imenovanju ravnatelja/ice Hine, stoji u priopćenju Upravnog vijeća Hine.

Nekadašnja novinarka Vjesnika i sadašnja glasnogovornica Hrvatske stranke umirovljenika Branka Valentić navodno ima ima podršku Kukuriku koalicije. Dok dugogodišnji urednik u Hini Nenad Bach ima podršku znatna broja zaposlenika Hine i u prošlosti se već kandidirao za ravnatelja.