poseban režim

RTL-u po dolasku u Katar oduzeta kamera

18.11.2022 u 08:48

Bionic
Reading

RTL je objavio da je njihovoj ekipi po dolasku na SP u Katar, u Dohi, oduzeta kamera. Zašto je kamera oduzeta nisu objavili, ali se novinar Marko Vargek unatoč tome uspio javiti

"Moram reći, barem je to naše iskustvo, organizacija, za sada, nije baš blistava. Puno smo puta danas poljubili vrata u procesu dobivanja akreditacija, jednostavno nije uigrano na neki način. Volonteri daju krive informacije, poluinformacije, šalju na krive lokacije, puno vremena provodite u taksiju i na krivim mjestima. Godine 2015. sam proveo ovdje za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva, bili su isti problemi, očekivao sam, sedam godina kasnije, da će se situacija malo promijeniti', kazao je Vargek u javljanju za RTL Direkt.

Dodoa je da su s druge strane sreli mnogo Kataraca kojima je stalo im je da pošalju dobru sliku.

'Ponudili su apsolutno svu moguću pomoć. Jako je vruće ovdje tijekom dana, 35 stupnjeva, trenutačno je 30 stupnjeva, no vi koji dolazite nemojte se zavaravati, svugdje je klima na 21 stupanj i vrlo brzo poželite imati nešto s dugim rukavima, obavezno ponesite duge rukave. U prometu je apsolutni kaos, ne znamo kako će to izgledati kada ovdje dođe milijun i pol ljudi, apsolutno savjet je koristiti metro', kazao je.