odgovor hvidri

Pupovac: Ja sam taj kojem treba prvom suditi, i neka sude kako žele

28.09.2019 u 13:18

Bionic
Reading

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac u subotu je bio u Varivodama na komemoraciji poginulim civilima, a tom je prigodom odgovarao i na pitanja novinara

Pupovca su novinari upitali što kaže na poteze Hvidre i činjenicu da su DORH-u podnijeli kaznenu prijavu protiv njega.

'Rekao sam vam da nemam komentara na to, rekao je Pupovac. Neka radi svatko što misli da treba raditi i neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na prvom mjestu. Ja sam taj kojem treba prvome suditi i zadnjem suditi, ja sam toga svjestan. I neka sude, kako god žele, izjavio je Pupovac', prenosi N1.

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Upitan za odnose u koaliciji i s premijerom Andrejem Plenkovićem, Pupovac je rekao da se ne nalazi na političkom skupu te da to nisu teme o kojima će u Varivodama govoriti.

'Sve što sam imao za reći mimo i izvan ovoga mjesta, rekao sam u vezi sa suđenjem i presudama. I podsjećam te iste koji traže da se pokrene postupak protiv mene, što podržavam, da pozovu državu da sudi onima koji su počinili zločine, na ovome mjestu i na brojnim drugim mjestima. Zločine ratne, zločine u privatizaciji, zločine profiterstva i zločine pljačke koja se u ovoj zemlji događa i danas', rekao je Pupovac.

  • +18
Varivode: Održana komemoracija povodu Dana sjećanja na ubijene civile nakon akcije Oluja Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX