'grad živi i dalje'

Prva beba u Hrvatskoj u 2021. rođena je u Sisku. Zamjenik ravnatelja bolnice: Ovo je simbolično, obitelj je iz Petrinje, a u potresu im je srušena kuća

01.01.2021 u 08:37

Bionic
Reading

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. je ona rođena u Sisku, izvijestio je nekoliko minuta nakon ponoći zamjenik ravnatelja sisačke bolnice

'Moram ovo objaviti 1.1.2021.u 00:01 h rodena je beba u bolnici Sisak. Nas grad zivi i dalje.', napisao je zamjenik ravnatelja sisačke bolnice Marin Repustić sinoć na svom facebook profilu.

Moram ovo objaviti 1.1.2021.u 00:01 h rodena je beba u bolnici Sisak. Nas grad zivi i dalje.

Posted by Marin Repustić on Thursday, December 31, 2020

'Ovo je baš simbolički da je rođen u Sisku, majka i beba su dobro, svi smo presretni jer je sve dobro prošlo, beba je rođena u onom dijelu rađaone koji je preživio potres', ispričao Repustić za Index.

Majka Nataša je iz Petrinje, Daris joj je drugo dijete, a obitelj je u potresu ostala bez kuće te je spavala u autu, rekao je Repustić za portal.

'Mali je Daris dobro, žena je isto dobro, sve je u redu sad', rekao je za 24sata Ferid Safić iz Petrinje, otac provorođene bebe u ovoj godini. Naglašava kako se beba zove Daris, a ne David kako je glasila prva informacija te nastavlja kako je rođen s tri i pol kilograma i da je zdrava beba.