ŠEFICA PAHOROVA KABINETA

Promijenila red letenja kako bi stigla na Tonija Cetinskog

30.01.2009 u 13:14

Bionic
Reading

Šefica kabineta slovenskog premijera Boruta Pahora navodno je promijenila red letenja kompanije Adria Airways, kako bi stigla vratiti se u Ljubljanu i otići na koncert Tonija Cetinskog

Kako javlja 24ur, a prenosi 24 sata, zbog Simone Dimič avion na redovnoj liniji iz Bruxellesa za Ljubljanu je sredinom prosinca poletio čak sat i pol ranije. Pahor je u Bruxellesu bio sa svojim izaslanstvom na sastanku premijera zemalja članica EU.

Iz Pahorova kabineta kažu da su im iz Adria Airwaysa ponudili nekoliko termina za povratak, nakon čega su se dogovorili da to bude let u 16.55. Ono što njihova šefica radi u slobodno vrijeme, kažu u kabinetu, njezina je privatna stvar.

Predsjednik Uprave Adria Airwaysa kazao je za 24ur da se njihova kompanija nije ni s kim ništa dogovarala, no da nije neuobičajeno da se na 300 i nešto letova ponekad promijeni red letenja. Nije poznato što je bilo sa svima koji su uredno platili karte za let u 18.30 sati i na aerodromu shvatili da im je avion poletio sat i pol ranije.