ima i toga

Prodaje kapelicu pretvorenu u apartman u Lapadu; može i zamjena za automobil

22.01.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Vlasnik je odlučio prodati kapelicu Majke žalosne u Lapadu koja je pretvorena u apartman. Oglas je osvanuo u oglasniku, a kapelica od 25 'kvadrata' prodaje se po cijeni od 120 tisuća eura

Prodaje se kapelica Majke žalosne u Lapadu pretvorena u apartman. Vlasnik za 25 četvornih metara traži 120.000 eura, piše Dubrovački vjesnik.

Oglas je osvanuo u oglasniku, a prema izračunu, cijena 'kvadrata' iznosi 4.800 eura. U opisu se navodi kako je riječ o prizemnici, kamenoj kući s okućnicom od 15 kvadrata. 'Potpuno je namještena', navodi se u oglasu, a moguća je i zamjena za drugu nekretninu ili automobil. Kapelica pretvorena u apartman izgrađena je 1710. godine, a renovirana 2018. Ima grijanje, klimu, ventilaciju, ali i tuš kabinu, navodi se u oglasu.

Riječ je zapravo o kapelici Majke žalosne u Lapadu koju je obitelj u čijem je vlasništvu bila prodala privatniku koji ju je pretvorio u apartman, navodi se u Dubrovačkom vjesniku.

Prodavatelj u opisu oglasa navodi kako je riječ o jedinstvenoj nekretnini, starini u centru Lapada, povijesnog značaja. Renovirana je po, opisuje se, smjernicama i dozvoli konzervatora.

'Unutra napravljena za svoje potrebe, po zakonu ponudena općini, županiji i ostalima. Očitovali su se sa neizainteresiranošću za kupnju kao starinu te sam je slobodan prodati bez tereta. Uloženo je jako puno truda i novca i nažalost zbog bolesti je moram prodati. Pod račun mogu uzet manju garsonjeru ili stan (Zagreb ili Dubrovnik) ili novo auto. Moguće sve opcije samo ozbiljnim i realnim kupcima koji znaju cijeniti ovako vrijednu jedinstvenu nekretninu', stoji u oglasniku.