MNOGO VIKE NI ZA ŠTO

Policija sa psima pregledala Agrokorov toranj i pronašla glazbenu čestitku Alvarezu

12.04.2017 u 13:11

Bionic
Reading

U sjedište Agrokora oko 12.30 ušli su policijski službenici zbog dojave o pismu sumnjivog sadržaja, potvrđeno je iz PU zagrebačke za tportal. Poslije 13 sati pregled je završio i ustanovljeno je da nema opasnosti

U Cibonin toranj na Trgu Dražena Petrovića 3 ušlo je nekoliko policajaca u civilu, ali i policijski službenici u uniformama u pratnji policijskog psa.

'Zaprimljena je dojava o paketu sumnjivog sadržaja. Upućeni su policijski službenici i u tijeku je protueksplozijski pregled prostora', kazala nam je glasnogovornica zagrebačke policije Mirela Ban.

Protueksplozijski pregled završio je nešto poslije 13 sati, a ustanovljeno je da nema sumnjivog predmeta. Na naše pitanje je li riječ o lažnoj dojavi Ban kaže da se ne radi o lažnoj dojavi, već da u spornom paketu nije bilo ničeg sumnjivog.

'Paket sumnjivog sadržaja' zapravo je bila glazbena čestitka poslana na ime bivšeg direktora za restrukturiranje koncerna Agrokor Antonija Alvareza III., potvrđeno je Hini u Ravnateljstvu policije.

'To je standardna procedura… Radilo se o jednom pismu, a klasična procedura takva je da naš djelatnik odmah zove policiju ako je nešto sumnjivo u pitanju. Bilo je i prije takvih situacija', kazala je za N1 Anja Linić, glasnogovornica Agrokora.