strava u međimurju

Policija uhitila sestru žene čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču

17.02.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon što je u subotu u zamrzivaču u jednoj međimurskoj kući pronađen leš ženske osobe, policija je kasnije navečer potvrdila kako je u vezi s tim uhićena druga ženska osoba

Policija sumnja kako je preminula osoba Jasmina Dominić, rođena 1977., čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. te sumnja kako je žena ubijena.

'U subotu, 16. veljače, u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja', rekao je za portal eMedjimurje glasnogovrnik policije Nenad Risek. Portal neslužbeno doznaje kako je uhićena S. D. iz Palovca, sestra preminule.

Podsjetimo, u kući u mjestu Palovac u Međimurju u subotu je pronađen leš žene, a na teren je izašla policija i državna odvjetnica.

"PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicnu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja s policijom provodi očevid", kazali su u subotu iz policije. Prema neslužbenim informacijama, tijelo je pronađeno u zamrzivaču.

  • +9
Pronađen leš u kući u Palovcu Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Mještani kažu kako je još 2000. godine nestala djevojka rođena 1977. godine koja je živjela na toj adresi. Jasmina se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli.

Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju. U tijeku su kriminalistička istraživanja, a stručnjaci bi pregledom trebali utvrditi identitet osobe i uzrok smrti.