luda priča u omišu

Policija otkrila pozadinu priče s bjeguncem koji je lažno prijavio ugriz poskoka: Vozio je skuterom u zabranjenom smjeru...

21.08.2019 u 07:48

Bionic
Reading

HGSS Ispostava Omiš u utorak je javila da je imala neobičnu akciju spašavanja. Mladić im je dojavio da ga je ugrizao poskok, no ispostavilo se da je bježao policiji

Iz PU splitsko-dalmatinske, prenosi Dnevnik.hr, objašnjavaju kako je u noći na utorak, u 0:15, u mjestu Zakučac mladića vidjeli na motociklu Suzuki, splitskih registracijskih oznaka. 24-godišnjak je motocikl vozio jednosmjernom ulicom, ali u zabranjenom smjeru.

Policajci su ga pokušali zaustaviti, a on se dao u bijeg. Obilaskom područja mjesta Zakučac, policajci su pronašli odbačeni motocikl na kojem se prije toga vozio 24-godišnjak. U 3:40 policija je dobila dojavu liječnice hitne medicine Doma zdravlja Omiš da je isti mladić telefonski zatražio liječničku pomoć zbog ugriza poskoka.

Na teren su, osim tima liječnika, izašli pripadnici HGSS-a, vatrogasci ali i policajci. HGSS je u utorak izvijestio da su na teren izašli petorica HGSS-ovaca, 14 vatrogasaca i trojica policajaca.

Mladića su pronašli u 4:25. Liječničkim pregledom utvrđeno je da na njemu nema tragova ugriza zmije. Policija provodi kriminalističko istraživanje cijelog događaja.