KRVAVI OKRŠAJ U SLAVONSKOM BRODU

Policija BiH javila hrvatskim policajcima da stiže pljačkaš?!

Bionic
Reading

Pljačkaš koji je u četvrtak popodne teško ranjen nakon pljačke banke u Slavonskom Brodu te se i dalje nalazi u teškom stanju u bolnici je Andrija Kljajić. Njega navodno banjalučka policija mjesecima prati, a povezuje ga se i s pljačkom Volks banke u zagrebačkoj Dubravi u kojoj je ubijen zaštitar

Izvor banjalučkih Nezavisnih novina blizak tamošnjoj policiji potvrdio je u petak da je Kljajić bio pod budnim okom policije u posljednja tri mjeseca kada se s djevojkom doselio u Banjaluku gdje je iznajmio stan.

Inspektori su u petak pretresli stan u kojem je boravio Kljajić koji je ranjen u četvrtak u okršaju s policijom nakon pljačke banke u Slavonskom Brodu. Drugi je pljačkaš na skuteru uspio pobjeći bez plijena.

Izvor Nezavisnih potvrdio je da se Kljajić u veljači doselio u Banjaluku s djevojkom iz Dervente. 'Pratili smo ga cijelo vrijeme, jer smo znali da se radi o okorjelom razbojniku', potvrdio je izvor blizak policiji. Navodno su banjalučki policajci dva sata prije pljačke u Slavonskom Brodu obavijestili hrvatske kolege da je Kljajić prešao granicu.

Izvor Nezavisnih blizak banjalučkoj policiji potvrdio je da Andriju Kljajića dovode i u vezu s nerasvijetljenom pljačkom poslovnice Volks banke u zagrebačkom naselju Dubrava u prosincu prošle godine.

Tada je pljačkaš tijekom pljačke ubio zaštitara D. K. i pobjegao s plijenom. Iako je policija objavila fotografiju lopova, on nije pronađen.