NEUGODNI DANCI

Pogledajte nesretni poraz Dinama

07.02.2012 u 22:12

Bionic
Reading

Dinamo je poražen i u drugom ovogodišnjem finalu. nakon Splita u gabeli plave je u portugalskom Farou svladao i danski Midtjylland rezultatom 1:0

Dinamo je kontrolirao događanja na terenu, te organiziranom obranom i ponekim profesionalnim prekršajem onemogućavao pokušaje polukontri treće momčadi danskog prvenstva.

Ipak, Čačićev sastav nije stvorio ni približno izglednih prilika koliko je trebao obzirom na dominantan posjed i prilično tečan protok lopte. Kombinacija nestrpljivosti i nepreciznosti gotovo da je ostavila bez posla protivničkog vratara i kazna je došla u završnici dvoboja. Kelava je skrivio najstrožu kaznu i primio gol s 11 metara, iz čega se Dinamo nije uspio vratiti, te je morao priznati prvi poraz nakon 90 minuta u zimskim pripremama.

Tako Dinamo ni u drugom pokušaju nije uspio svladati Midtjylland. Podsjetimo, u nedjelju su vodili sve do 92. minute, kada su Danci (također iz penala) poravnali na 1:1. Prvi nastup u ovoj godini upisao je Sammir, koji je igrao do 53. minute kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Snimka dvoboja u Farou