POČELO zagrijavanje

Zavirite u stožere: Pogledajte što se jede kod koalicije Rijeke pravde

17.04.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Fotoreporteri i novinari raspoređeni su po izbornim stožerima, u kojima političari večeras dočekuju izborne rezultate. Evo kako su izgledale pripreme u nekim stožerima

Doček izbornih rezultata za Hrvatski sabor odvija se u stožeru koalicije Rijeke pravde, koju čine Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP), Centar, Hrvatska seljačka stranka (HSS), 'Dalija Orešković i ljudi s imenom i prezimenom', Narodna stranka Reformisti i Građansko-liberalni savez (GLAS), a on se nalazi u prostorijama SDP-a na Trgu Drage Iblera.

  • +2
Zagreb: Priprema stožera koalicije Rijeke pravde za doček prvih izbornih rezultata Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Doček izbornih rezultata organiziran je u stožeru Domovinskog pokreta, Prava i pravde, Bloka za Hrvatsku (BLOK) i Agramera - Nezavisne liste u zagrebačkom hotelu International.

Zagreb: Izborna noć u stožeru Domovinskog pokreta Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Doček izbornih rezultata organiziran je u stožeru Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Hrvatsko socijalno-liberalne stranke (HSLS), Hrvatske demokršćanske stranke (HDS), Hrvatske narodne stranke (HNS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u hotelu Westin.

  • +5
Zagreb: Priprema stožera HDZ-a za izlazak izbornih rezultata Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL