POSEBNA REGULACIJA

Počinju Europske sveučilišne igre, izbjegnite gužve i blokade!

12.07.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Zagreb i Rijeka bit će od 12. do 25. srpnja domaćini Europskih sveučilišnih igara, a iz MUP-a upozoravaju građane da će u to vrijeme vrijediti posebna regulacija prometa na nekim dionicama. Kako biste izbjegli blokade i gužve, donosimo informacije o alternativnim pravcima prometovanja u hrvatskoj metropoli

Na Europskim sveučilišnim igrama u Zagrebu sudjelovat će veći broj natjecatelja, a očekuje se i posjetitelje na svečanom otvaranju Igara, kao i u sportskim dvoranama i objektima u kojima će se održavati natjecanja. Tijekom Igarana pojedinim će prometnicama vrijediti poseban režim prometovanja.

Jarunska ulica 10. - 25. 7.

Za vrijeme održavanja igara u Zagrebu, u Jarunskoj ulici na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice te na Horvaćanskom zavoju važit će posebna regulacija prometa, a promet će biti dozvoljen isključivo za autobuse ZET-a određene za prijevoz sudionika te za akreditirana vozila od 10. do 25. srpnja.


Vodnikova i Mihanovićeva ulica 13. 7. od 18 do 21 sat

U srijedu, 13. srpnja, u Botaničkom vrtu u Zagrebu od 18.30 sati bit će održan svečani prijem, dok je u 21 sat na atletskom stadionu Mladost ceremonija svečanog otvaranja.

Zbog toga će od 18 do 21 sat biti otežano prometovanje Vodnikovom i Mihanovićevom ulicom.


Selska te Horvaćanska cesta i Haberleova ulica 13. 7. od 19 do 24 sati

Uz već navedenu zabranu prometa Jarunskom ulicom na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice, 13. srpnja je od 19 do 24 sati moguće povremeno otežano prometovanje Selskom i Horvaćanskom cestom te Haberleovom ulicom.