MECHOVI!

PlayToy Igra Dana: Western Front 1914.

19.03.2014 u 16:27

Bionic
Reading

Nakon dugog i napornog dana, čovjeku dođe da se odmori uz pucačinu u kojoj za vrijeme Prvog svjetskog rata vozite mechove...

Ako tražite povijesno autentičan naslov od PlayToy igre dana, onda definitivno tražite na krivom mjestu. Western Front 1914. ima veze sa godinom u imenu otprilike koliko Seka Aleksić sa Rumunjskom misijom na Mars. Međutim, bez obzira što na glavnom ekranu gledate čudovište koje izgleda kao vukodlak. Bez obzira što igra izgleda kao akcijski film iz osamdesetih. Kvragu, bez obzira što glavni lik mlatara okolo sa mačem većim od Cloudovog, ova igra je i dalje jedan od najzaraznijih ubojica vremena ikad. Zaboravite Flappy Birdove i slične kretenarije! Ako želite nepovratno ulupati sat vašeg slobodnog vremena, Western Front 1914. toliko je retardirano jednostavan, a ujedno i neopisivno zabavan pucački naslov da ćete ga momentalno zavoljeti.

 

 

Ma pogledaj samo tog Messerschmitta

 

 

Nego, o čemu se ovdje radi? U ovoj igri poprimate ulogu neke vrsta komandosa koji je poslan na Zapadnu FrontuTM kako bi izravnao račune sa Centralnim Silama. U prijevodu, zahvaljujući oružjima koje prvi svjetski, a kamoli drugi svjetski rat nisu nikada vidjeli, vaš momak će prorešetati milijarde Njemaca boreći se protiv svega u klasičnoj side scroller maniri. Oružje kojim raspolažete ciljate putem miša, s time da u velikim gužvama možete usmjeriti pucaljke u oba smijera, te sijati smrt po čitavom ekranu. Uglavnom, ako već nise posegnuli za igrom, možda će vas premisa vožnje u helikopteru ili mechu potaknuti na taj presudni potez. Western Front 1914. od danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Western Front 1914
Developer: Miniclip
Komande:
Miš i tipkovnica
Vrijeme trajanja: 2 sata