slovenska 9

Pala oklada između Grmoje i Kapulice, gubitnik se povlači iz politike, a istinu o tome je li HDZ-ovac bio u 'Klubu' utvrdit će se poligrafom

27.03.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Žestoko su se u studiju N1 Televizije tijekom emisije 'Točka na tjedan' sukobili Mostov Nikola Grmoja i HDZ-ov Mario Kapulica oko toga je li Kapulica bio jedan od gostiju društvenog kluba u zagrebačkom podrumu u Slovenskoj 9, gdje su se okupljali pripadnici hrvatske političke, medijske i poslovne scene. Prepirka je završila okladom, a onaj tko izgubi, napušta politiku. Tko laže, trebalo bi provjeriti poligrafom, javno, pred kamerama

'Ničim izazvan, Grmoja mi je rekao da ima popis svih koji su bili u tom klubu i da sam i ja na tom popisu. Glupost, nikada nisam bio tamo, a već ranije sam par puta Grmoji rekao da ima krive informacije. On je prvi bacio rukavicu, pitavši hoćemo li na poligraf, a ja sam mu rekao kako problema nema, ali sam predložio i okladu. Stisnuli smo si ruku, pa tko izgubi na poligrafu morat će napustiti politiku', rekao je za Jutarnji list nakon izlaska iz studija Mario Kapulica dodajući kako će se raspitati gdje se može nabaviti odnosno iznajmiti poligraf kako bi pred kamerama taj stroj utvrdio laže li on ili Nikola Grmoja.

Grmoja je, pak, za Jutarnji rekao kako ima popis ljudi koji su bili u klubu u Slovenskoj 9.

'I Kapulica je na njemu', kazao je Grmoja i nastavio: 'Već nekoliko puta sam mu to napomenuo, a on nije nikada ranije meni to negirao. Okladili smo se danas i oklada stoji'. Grmoja je dodao kako je spreman ići na poligraf, gdje god i tko god bude organizirao.

'Tko okladu izgubi, povući će se iz politike', kaže Grmoja.

Klub je došao u fokus javnosti nakon što je Uskok počeo provoditi istragu protiv tadašnjeg šefa Janafa i još nekoliko osoba zbog sumnje da su Draganu Kovačeviću davali mito u zamjenu za sklapanje poslova s Janafom.