nasilje u slavnoskom brodu

Otac pretučenog maloljetnika: Mogli smo proći kao nesretni roditelji Luke Ritza

16.01.2024 u 06:48

Bionic
Reading

Otac pretučenog maloljetnika iz Slavonskog Broda je poručio kako ništa ne zamjera policiji, dodajući kako kako je sretan što njegov sin (16) nije prošao gore

Naveo je da dječak Ima ozlijede po tijelu i po glavi. 'Bolje je, ali psihički je loše, sanja svašta ali pazimo na njega, vidjet ćemo kako će to biti', komentirao je otac 16-godišnjaka kojeg je skupina napadača pretukla u Slavonskom Brodu u noći s 30. na 31. prosinca za 24sata.hr.

Policija je u međuvremenu potvrdila kako je jedna osoba privedena, no roditelji su odlučili sami reagirati putem medija jer je više od dva tjedna prošlo bez da je istraga policije pokazivala rezultate. Otac mladića ispričao je za 24sata kako je njegov sin te večeri bio kod prijateljice u naselju Matije Ivanića, a pri povratku kući automobil se zaletio na njih.

'Oni su skočili u stranu. Vidi se na snimci da je sin podigao ruku i onda je vozač automobila došao do sina i udario ga je i on se srušio na pod. Sin je na svu sreću pao tako da nije udario glavom u pod pa se uspio obraniti rukama, što se i vidi', ispričao otac koji ne zamjera policiji postupanje, ali je izostao rezultat.

Kazao je i da se dječak osjeća sigurno jer zna da su stali iza njega i pazimo ga.

'Obećali smo mu da ćemo naći tko je, to i radimo. Sretan sam što mi dijete nije prošlo gore. Osjećam sreću što nema gore ozlijede nego što ima. Sreća mi je što imam živo dijete. Mogli smo proći kao nesretni roditelji Luke Ritza. Sretan sam i što se sada nešto pokrenulo zahvalan sam svim ljudima koji su mi pomogli. Kad smo izašli s time, odahnuo sam', zaključio je.