SALVA UVREDA

Osramoćen Ćipe: Zanijekao da je vrijeđao Plenkovića, a pogledajte što je sve rekao

22.04.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Stipo Mlinarić Ćipe iz Domovinskog pokreta danas je zanijekao da je ikada premijera Andreja Plenkovića nazvao lopovom. 'Rekao sam da država ne smije biti talac jednog čovjeka, to i sada kažem. Nitko nema pravo da zbog nečijeg ega talac bude cijela država', kazao je za N1, poručujući novinarima da nađu takvu snimku ako postoji i osramote ga

Uskoro je pronađena snimka iz Sabora, u kojem Ćipe premijera Plenkovića naziva ne samo lopovom, nego i izdajnikom nacionalnih interesa. Isto to može se naći i na društvenim mrežama.

'U lipnju 2022. javno sam uručio predsjedniku Vlade Plenkoviću pet dokumenata sa zapovijedima o osnivanju koncentracijskih logora u Srbiji i na okupiranom dijelu hrvatskog teritorija, na što je predsjednik Vlade ustao i odgovorio da ću odgovor dobiti za 30 dana. Odgovora i dandanas nema te nam ne preostaje ništa drugo osim da za saborskom govornicom takve ljude nazovemo pravim imenom, a pravo ime za takvog čovjeka, blago rečeno, jest izdajnik nacionalnih interesa!' naveo je Ćipe.

Putujući ljetos iz Splita prema Kninu na obilježavanje Oluje, vidio je da je policija zaustavila četiri osobna automobila i kombi kako bi 'priveli dečke koji su oslobađali Knin jer nisu htjeli skinuti majice s oznakama HOS-a'.

'Ministar Medved i njegovo Ministarstvo branitelja ne dozvoljava pristup proslavi nikome tko nije u promotivnim majicama Ministarstva kako bismo svi bili isto obučeni, a to je nedopustivo, kao i činjenica da potvrdu za dolazak proslave VRO Oluja u Kninu izdaje čovjek koje je te '91. tražio potvrdu o nesposobnosti da brani svoju domovinu - Andrej Plenković! Jedino gore od kiše i nepogode koja je zadesila Hrvatsku jest koalicija HDZ-a i SDSS-a. Ljudi, probudite se!' poručio je Ćipe.

Drugom prilikom rekao je da su najveće hrvatske nepogode Andrej Plenković i HDZ te predsjednik Zoran Milanović.