KRITiKA S TEŠKE DESNICE

Opara se doslovno ispričava što je dopustio koncert Hladnog piva u Splitu na Dan pobjede

03.08.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara našao se u petak u situaciji da se opravdava kontroverznom medijskom djelatniku Velimiru Bujancu, koji ga je prozvao da Oluju slavi uz Milu Kekina i Hladno pivo, jer će ta grupa na Tvrđavi Gripe održati koncert 4. kolovoza povodom 30 godina djelovanja benda

Krstulović Opara se nakon prozivke ogradio objasnivši da Grad Split ne organizira taj koncert niti da se radi o njemu omiljenom sastavu.

Splitski gradonačelnik pokušao je prebaciti stvar u mirnije vode te je putem Facebooka pozvao sve da se malo opuste. Kazao je da će se još oko njegova odlaska na WC stvoriti ideološka podjela, u kojoj će se gledati kojom je rukom povukao vodu.

'Ne pada mi na pamet baviti se zabranama rock koncerata, neovisno o tome jesu li bendovi po mom glazbenom guštu. U njihovom mailu je pogrešno sugerirano da se radi o službenom programu proslave Dana pobjede, a to jednostavno ne odgovara istini. Čestitam Hladnom pivu 30. rođendan, njihovim fanovima želim dobar koncert, a to što osobno nisam fan benda i neću biti na koncertu siguran sam da ne smeta ni jednima ni drugima. Odgovorio sam skupini branitelja, a ne osobi koja ima fetiš izmišljati o meni sve i svašta. Osobi s kojom nikad u komunikaciji nisam bio, niti bio gost u njegovoj emisiji, niti to kanim ikad biti! U interesu zavjera neka ostane tajna kojom rukom povlačim vodu', napisao je Opara.

  • +11
Andro Krstulović Opara Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Gradonačelnik se odmah našao na meti oporbe. Marijana Puljak (Pametno) kazala je da se gradonačelnik njenog Splita nikad ne opravdava Bujancu, a predsjednik lokalnog SDP-a Goran Kotur kazao je da se Opara gotovo ispričavao što je Grad dozvolio koncert.

  • +22
Hladno pivo predstavilo izdanje najvećih hitova povodom 30. godišnjice karijere Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo