anonimno pismo

Nećak Darka Milinovića divljao po gospićkoj bolnici: Razvalio vrata, razbijao CD-e na radiologiji

04.03.2021 u 22:26

Bionic
Reading

Radiolog Dragan Jakovljević izazvao je u noći na četvrtak pravi kaos u Općoj bolnici Gospić kad je na odjelu razvalio vrata i lomio CD-e. Riječ je o nećaku bivšeg ministra zdravstva i sadašnjeg ličko-senjskog župana Darka Milinovića

'Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima', rekao jeMilinović za 24sata.

Rekao je kako ga ne štiti te da će tužiti sve one koji to tvrde.

Lika portal dobio je ranije anonimni dopisa zaposlenika Gospićke bolnice.

'Noćas je po tko zna već koji put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici.Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdije je nećak župana Milinovića zaposlen.

Uslijed divljanja prestravljeni su i zgroženi zaposlenici bolnice kao i pacijenti ustanove kod kojih postoji strah od imenovanog jer ga za sve njegove divljačke ispade štiti ujak Darko Milinović, nekadašnji ravnatelj bolnice i župan Ličko senjski. U navedenoj ustanovi je kao šef radiologije zaposlen Alen Zorić koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke Lipo.