DRAMA IMUNOLOŠKOG ZAVODA

Nazvao zaposlenike govnima, oni mu poslali oštru poruku

29.01.2014 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon što se Davorin Gajnik, direktor i prema vlastitom opisu, grobar Imunološkog zavoda, u intervjuu Jutarnjem listu vulgarno obračunao sa zaposlenicima Zavoda, nazvavši ih govnima, oni su mu napisali ogorčeno pismo

Zaposlenici mu poručuju da u Zavodu više nije dobrodošao te ga mole: 'Kako biste izbjegli kontakte s radnicima i time izbjegli neugodnosti, najbolje bi bilo da dođete po svoje osobne stvari nakon radnog vremena', javlja Jutarnji list

Posjetimo, nakon što je nad Imunološkim zavodom pokrenut stečajni postupak, on je krajem prošlog tjedna obustavljen. Potom je pokrenut postupak predstečajne nagodbe.
'Netko pere ruke preko mene i to neću dopustiti! Čak pet ministarstava je znalo za svaki moj korak, Nadzorni odbor sam izvijestio o svojim potezima i sve sam radio po zakonu', kazao je ranije Gajnik.


Sindikalna povjerenica Sindikata energetike, kemije i nemetala u Imunološkom zavodu Lidija Jagrinec je sigurna pak da je pokretanje stečaja politička odluka vladajuće koalicije, i to radi privatnih interesa. Riječ je, kaže, o HNS-u jer je direktora i cijeli Nadzorni odbor postavila ta stranka.

Više pročitajte ovdje