za 12 milijuna eura

Nakon najskupljeg stana: Horvatinčićev sin prodaje i velebno imanje u Samoboru

23.04.2023 u 19:47

Bionic
Reading

Velebno imanje u Samoboru, nekadašnji dom građevinskog poduzetnika Tomislava Horvatinčića, prodaje se za čak 12 milijuna eura, piše Jutarnji list

Nakon što je prošli tjedan osvanula vijest da se u oglasniku pojavio najskuplji stan u Hrvatskoj, i to na zagrebačkom Cvjetnom trgu po cijeni od osam milijuna eura, Jutarnji list doznaje da Horvatinčić, koji je na odsluženju zatvorske kazne, ili njegov sin Krešimir koji je preuzeo očeve trvtke, pokušavaju prodati i atraktivnu vilu s ogromnim zemljištem u Samoboru.

Obje nekretnine svojedobno je gradio za sebe i u njima je nekad živio, pa imao i prijavu na tim adresama.

Podsjetimo, u medijima se prošli tjedan pojavila informacija da Horvatinčićev sin prodaje i stan u Centru Cvjetni, i to za osam milijuna eura, što g ačini najskupljim stanom u Hrvatskoj.

Kako su iz agencije Eurovilla rekli za 24 sata, stan je u vlasništvu tvrtke Hoto Zrinjevac, a u njemu trenutačno nitko ne živi.

Riječ je o dvoetažnom stanu u kompleksu Centar Cvjetni u strogom centru Zagreba, a prostire se na 320 kvadrata zatvorene neto površine, dok mu je terasa velika 160 kvadratnih metara – ukupno ima 440 kvadrata stambene površine.

Stan ima i dvoranu za fitness, vlastiti lift koji ga izravno vodi do garaže, svoj vrt, a opremljen je dizajnerskim namještajem