ekspanzija ili nastavak?

Na vidiku Deus Ex: The Fall

04.06.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Sve upućuje na to da će Eidos na E3 eventu sljedećega tjedna predstaviti nasljednika fantastičnog Human Revolutiona

Deus Ex: Human Revolution jedna je od najboljih igara 2011. godine i dostojan nasljednik prvog Deus Ex-a. Igri su se zamjerale tek neke sitnice te borbe s bossevima koje je pak Eidos Montreal na razvoj prepustio sasvim drugom razvojnom studiju. No, i to će biti ispravljeno u 'Director's Cut' verziji igre koja će pak biti dostupna isključivo na Wii U platformi.

 

Iako Eidos Montreal trenutno radi na novoj Thief igri, bilo je samo pitanje vremena kada će biti najavljen novi Deus Ex,  a to bi se – prema svemu sudeći – moglo dogoditi već sljedećeg tjedna. Tada će naime biti održan E3 u čijem će središtu svakako biti nove konzole iz Sonyja i Microsofta.

 

Prve naznake za to pojavile su se još prije nekoliko mjeseci a onda je jučer Square Enix registrirao domene  DeusExTheFall.com, DeusExTheFall.net i DeusExTheFall.co.uk. Samo nekoliko sati kasnije na službenom Twitter profilu Eidos Montreala pojavila se poruka 'Are YOU ready for The Fall?'. Poruka je vjerojatno i više nego jasna s obzirom na blizinu održavanja E3 eventa.

 

Zanimljivo, Square Enix je prošloga tjedna registrirao domenu i na ime Deus Ex: Human Defiance te se ispostavilo da se radi o domeni za Deus Ex film koji je u planu.