OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE

Mišura će dolaziti na sjednice Vijeća iz Francuske?

20.05.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Mandat u Gradskom vijeću Šibenika osvojila je i HDZ-ova uzdanica Antonija Mišura, košarkaška reprezentativka koja svoju karijeru nastavlja u Francuskoj. U Vijeće je ušla kao osma na listi, a portalu Šibenik In je potvrdila kako će iz Francuske dolaziti na sjednice jer će imati slobodnih dana. Nepoznato je hoće li primati i vijećničku naknadu

'U Francuskoj ću sigurno imati svojih slobodnih dana pa ću tako definitivno dolaziti u Šibenik na sjednice. Ako ne budem mogla, za sve se nađe rješenje,pa tako će se naći i za to', potvrdila je Antonija Mišura, portalu Šibenik In

Za nedolazak na proslavu u HDZ-ove prostorije nakon objave izbornih rezultata, priznala je kako 'jednostavno nije stigla doći zbog obaveza'. Napomenula je kako je sa svojim stranačkim kolegama 'stalno bila na telefonu i imala informacije o situaciji'.

Ako bude i dolazila iz Francuske na sjednice Gradskog vijeća Šibenika, kako je najavila, obećala je aktivan angažman i davanje svojeg mišljenja o svakom pitanju. 'Predlagat ću što se može mijenjati, jer se zato i zovemo vijećnici. Nadam da će ostali kolege prihvati neke od mojih ideja', optimistična je Mišura.

U fokusu njezina djelovanja, kako najavljuje, bit će razvoj turizma i visokog školstva koje bi mladima omogućilo školovanje i ostanak u Krešimirovom gradu, prenosi Šibenik In.