drugi krug

Milanović i Grabar Kitarović obratili se svojim pratiteljima nakon TV debate

30.12.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Po izlasku iz studija nakon televizijske debate u drugom krugu predsjedničkih izbora, SDP-ov kandidat Zoran Milanović zahvalio se gledateljima na strpljenju putem Facebooka dok je HDZ-ova kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović napisala: 'Snažna, sretna i ponosna Domovina, a ne agresija, bijes, bahatost i podjele'

'Hvala vam na strpljenju u ovoj dugoj i žestokoj, nadam se ne osobnoj i uvredljivoj kampanji. Bit ću vaš predsjednik, zapuštenu dužnost ću dići na drugu razinu, borit ću se. Svoje znanje i iskustvo koristit ću za dobrobit svih.', oglasio se odmah po izlasku iz studija nakon televizijske debate s Kolindom Grabar Kitarović predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović na svojem Facebooku.

Aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović, također se zahvalila gledateljima te na Facebooku napisala:

'Snažna, sretna i ponosna Domovina, a ne agresija, bijes, bahatost i podjele

Hvala svakome od vas na porukama podrške, bili ste i ostali moja snaga! Večeras ste još jednom imali prilike vidjeti o čemu je na ovim izborima riječ - u nedjelju se ne radi o Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću, nego odlučujemo o tome hoće li Hrvatska do kraja ostvariti ono što zaslužuje, dom u kojem svaka hrvatska obitelj dobro i lijepo živi, ili nas se vraća u nesposobnost, bijes, apatiju, bahatost, podjele, u onaj isti ponor iz kojega smo se jedva izvukli.

Znam da ćemo 5. siječnja 2020. slaviti kao još jednu hrvatsku pobjedu, znam jer vjerujem u Hrvatsku, vjerujem u vas - JER VI STE HRVATSKA!'

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…