'OSTAT ĆU U SUSTAVU'

Mate Kraljević o smjeni: Bandić ima svoje razloge

19.04.2016 u 14:37

Bionic
Reading

'Gradonačelnik ima svoje razloge za moju smjenu. Navodno je bio nezadovoljan radom prometnih redara, nailazio je po gradu na krivo parkirane automobile pa nas je odlučio smijeniti, ali o svemu trebate pitati njega. Nisam ja prava adresa', kazao nam je Mate Kraljević, dojučerašnji pomoćnik pročelnika za komunalno i prometno redarstvo

Uz Kraljevića Bandić je smijenio i dvojicu njegovih najbližih suradnika Gorana Bošnjaka i Damira Dekanića uz navodnu burnu gradonačelnikovu reakciju. Sam Kraljević priznaje da ga je gradonačelnikova odluka iznenadila.

'Sigurno da vam nije ugodno kad se to dogodi. Ali kad radite na mjestima na kojima sam ja radio, onda znate da se to uvijek može dogoditi. Ako me je smijenio, onda je valjda imao razloga za to, ali o tome zašto je to napravio trebate pitati njega. To je njegovo pravo i odluka, pa onda to treba i obrazložiti', kazao je za tportal Kraljević.

Upitan misli li da je smjena bila opravdana i što će raditi u budućnosti, Kraljević je kazao kako o tome sada ne razmišlja.

'Smijenjen sam i to je gotova stvar. A buduće ću raditi gdje me raspodjele. Neće me baciti na ulici, ostat ću u sustavu', zaključio je Kraljević.

Neslužbeno se pak iz gradskih struktura može doznati da Kraljević i Bandić nisu u tako dobrim odnosima kao nekad i da gradonačelnikovo nezadovoljstvo radom komunalnih redara traje već dulje vremena, ali točan razlog ostao je za sada samo između njega i smijenjenih kadrova.