BRZI USPON

Loto cura postala glasnogovornica Croatia osiguranja

21.02.2013 u 15:52

Bionic
Reading

Paola Poljak, bivša loto djevojka, postala je direktorica korporativnih komunikacija Croatia osiguranja, priopćeno je danas iz te tvrtke

Poljak je na novu poziciju dospjela nakon pet godina rada u kompaniji, a prije toga radno iskustvo je stjecala radu na lokalnim i nacionalnim televizijama. Karijeru u Croatia osiguranju započela 2008. na poziciji organizatora edukacije, radila je kao edukator interne i eksterne prodajne mreže, a 2009. je vodila Odjel za edukaciju. Hrvoje Odak koji je prije nje obnašao funkciju direktora korporativnih komunikacije preuzeo je marketinšku službu u Croatia osiguranja.

Prije nego što je stigla u CO-a, Poljak je, osim 'plesom s kuglicama', novinske stupce punila  i detaljima iz bračnog života s Dominikom Sedlarom, sinom redatelja Jakova Sedlara, s kojim je dobro i zlo dijelila godinu dana. Informacije o njezinom privatnom životu jedno su se vrijeme svakodnevno mogle pronaći na stranicama žutog tiska, a razlog je, pisalo se tada, bio njezin današnji partner, profesor na sveučilištu VERN i poznati hvarski vinar Ivo Duboković.

U vrijeme dok je radila kao voditeljica na RTL-u Poljak je bila i predsjednica Nacionalnog odbora HDZ-ove mladeži, a široj javnosti manje je poznato da joj je otac Siniša jedan od aktera afere Brodosplit, bliski suradnik Ive Sanadera i nekad utjecajni splitski HDZ-ov kadar.