NAŠAO KRIVCA

Krstičević potjerao Trebotića iz momčadi

27.07.2012 u 23:23

Bionic
Reading

Uoči zatvorenog treninga Hajduka na Poljudu, trener Mišo Krstičević potjerao je Dinka Trebotića na razgovor kod predsjednika Marina Brbića. Problem u komunikaciji na relaciji Krstičević – Trebotić traje od gostovanja Hajduka u Puli

Sukob na relaciji Mišo Krstićević – Dinko Trebotić kulminirao je sinoć, uoči večernjeg treninga Hajduka, kada je trener Hajduka potjerao igrača na razgovor kod predsjednika Marina Brbića.

Sve je započelo u Puli. Trebotić je smatrao da je nakon odlične partije i gola u prvom ogledu sa Skontom, zaslužio više od jednog poluvremena protiv Istre, pa je tijekom putovanja na uzvrat protiv Skonta zatražio objašnjenje kod trenera.

Krstičević je reagirao tako da ga je poslao na tribine, Trebotić nije ni konkurirao za uzvrat u Rigi, a uoči prvog treninga po povratku u Split, Krstičević ga je poslao na razgovor predsjedniku.

Teško da su i Krstičević i Trebotić mogli izabrati gori trenutak za sukob. Splićane čekaju dva vrlo važna ogleda, najprije gradski derbi protiv Splita, a onda i gostovanje milanskog Intera u okviru Europske lige. Hajduku kronično nedostaje više kreativnosti u veznom redu, a Trebotić je jedan od rijetkih koji 'zna s loptom'.