VELIKE GUŽVE NA CESTAMA

[VIDEO/FOTO] Kraj produženog vikenda: Kolone putnika s mora se prelijevaju na granične prijelaze, za izlazak iz Hrvatske čeka se i 2 sata

06.06.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Bolju epidemiološku situaciju mnogi su iskoristili za putovanje i odmor. Kraj je produženog vikenda, a na cestama su velike gužve. Stanje se ažurira prema HAK-ovim izvješćima

Vrlo je gust promet na cestama prema unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 između Ogulina i Zagreba, a pojačan na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj u smjeru GP Macelj, A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba.

Kolone su i zastoji na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Dobra i čvora Karlovac u smjeru Zagreba. Na naplatama Lučko i Demerje, na izlasku s autoceste, trenutno nema dužih čekanja.

  • +6
Pojačan promet na naplatnim kućicama Lučko Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Na naplatama Lučko i Demerje na izlasku s autoceste trenutno nema dužih čekanja.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u Turnju prekinut je promet između mjesta Sveti Petar i Sveti Filip i Jakov.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Željko Hladika/PIXSELL

Velike su gužve i na graničnim prijelazima: na graničnom prijelazu Macelj na izlazu iz Hrvatske u Sloveniju čeka se 2 sata, na Bregani sat i pol, a dio prometa se prelio i na manje granične prijelaze poput Harmice, Razvora i Otok Virja, gdje se čeka između sat i sat i pol.

U gužvama su zapeli i mnogi građani koji svoja iskustva dijele na društvenim mrežama.