strpljenje i oprez

Kolone kamiona na granici sa Srbijom dugačke 10 kilometara

01.02.2024 u 16:16

Bionic
Reading

Kolone teretnih vozila prema graničnim prijelazima sa Srbijom Bajakovo i Tovarnik duge su 10 kilometara i 7,5 kilometara, izvijestila je u četvrtak PU vukovarsko-srijemska pozivajući sudionike u prometu na oprez i strpljenje

Iz policije navode kako su još uoči proteklog vikenda redarstvene vlasti Republike Srbije najavile otežano prometovanje teretnih vozila preko graničnih prijelaza sa Srbijom.

Od vikenda se produljilo vrijeme čekanja teretnih automobila na izlasku iz Hrvatske u Srbiju pa je tako jutros u sedam sati kolona na autocesti A-3 u smjeru Bajakova bila 10 kilometara, a na državnoj cesti DC-46 u smjeru Tovarnika 7,5 kilometara.

Kako je začelje kolone u smjeru Tovarnika između naselja Orolik i Banovci, policijski službenici upravljaju prometom i zaustavljaju teretne automobile izvan naselja kako bi osigurali što bolju protočnost i sigurnost svih sudionika u prometu.

PU vukovarsko-srijemska poziva sve sudionike u prometu na tim dionicama na strpljenje i dodatan oprez te poštivanje uputa policijskih službenika.