grlić-radman dirigirao

Kolinda Grabar Kitarović zapjevala u New Yorku: 'A sad 'ajmo svi zajedno...!'

25.09.2019 u 10:48

Bionic
Reading

'Nek' ti kušin bude stina, al Hrvatsku sine voli', pjevala je dobro raspoložena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na druženju u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u u New Yorku, dirigirajući ritam, plješćući i pozdravljajući okupljene s 'daj pet'. Ipak, ovom prilikom predsjednica nije pustila glas na način kako je to učinila prilikom proslave Oluje na Kninskoj tvrđavi

Cijeli radni posjet Kolinde Grabar Kitarović SAD-a prolazi u dobrom raspoloženju. Nakon što je održala govor na godišnjem zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda, otišla je na druženje u stalnu misiju Hrvatske pri UN-u, gdje je prigodničarski zapjevala pjesmu Croatio iz duše te ljubim klape Intrade.

Predsjednica je, po dobrom starom običaju, zapjevala uz pratnju glazbenika. Ispočetka ju je malo nervirala buka oko njih pa je prisutne utišavala riječima: 'Malo poštovanja, molim vas!', a onda ih je pozvala da joj se pridruže: 'A sad ajmo svi zajedno!', javlja RTL, na čijim stranicama možete pogledati snimku.

Tamo je bio i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman koji je također pjevao i 'dirigirao'.

Predsjedničina jednotjedna turneja po SAD-u završava 25. rujna. Danas će na marginama Opće skupštine UN-a moderirati panelom o 'Lokaliziranju ciljeva održivog razvoja' i kasnije predsjedati sastankom 'Vijeća žena - svjetskih vođa'. Najavila je i da će o vlastitom trošku posjetiti kćer Katarinu koja studira na Harvardu.

  • +23
Kolinda Grabar-Kitarović u radnom posjetu Clevelandu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednice