NASTAVAK VERBALNOG NASILJA

Kolarić sad dobiva i prostačke opscene pozive na mobitel

20.09.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Nakon salve gnjusnih uvreda na društvenim mrežama, pored ostalih i onih bivših stranačkih kolega i kolegica, PR-ovka i izbačena SDP-ovka Aleksandra Kolarić koja od njih zahtijeva da je vrate u stranku, na društvenim je mrežama odmah obavijestila da je u novom šoku nakon što je 'dobila prostački, opsceni telefonski poziv na mobitel čiji broj nije u imeniku', o čemu je obavijestila i policiju te podnijela službenu prijavu

'Šokirana sam onime što mi se maloprije dogodilo. Mislila sam zaista da je s verbalnim nasiljem i linčom na mene gotovo. Međutim maloprije sam dobila prostački, opsceni telefonski poziv na mobitel. Moj broj mobitela nije u imeniku. Osoba me tražila imenom i prezimenom i kada sam potvrdila da sam to ja počeo je prostački i lascivno vrijeđanje sa seksualnim aluzijama', napisala je Kolarić na svojem Facebooku.

'Jasno je', navodi Kolarić, 'da je ovo novo zlostavljanje kojem je izložena posljedica njezina javnog političkog govora i borbe za demokraciju, kao i posljedica njezina zahtjeva da se vrati u SDP i sudjeluje u utrci za predsjednika stranke'.

Poziv sam prijavila policiji na 112 i došli su dečki na izvid. Sad s njima krećem u policijski postaju Centar da podnesem službenu prijavu. Nakon što sam objavila ovdje ovu objavu, s istog broja me nasilnik ponovno zvao', navela je Kolarić u svojoj objavi na Facebooku.

Podsjetimo, Kolarić je i nedavno bila jedna od meta verbalnog nasilja na društvenim mrežama ponajprije od na grupi Podrška Zoranu Milanoviću - premijeru RH na Facebooku, a otvorena je i grupa Ne želim Aleksandru Kolarić u SDP-u