SAMO NASTAVAK NIZA

Karlovački problemi hajdukovce ne zanimaju

30.09.2011 u 12:59

Bionic
Reading

Igrači Hajduka ne obaziru se na financijske probleme Karlovca i proteklim štrajkom, vjeruju da će domaćini odigrati ozbiljno, ali da će bodovi otići u Split

Premda se proteklih dana u Karlovcu više pričalo o plaćama nego treniralo, kapetani Kajduka Srđan Andrić i Ljubo Miličević ne dvoje da će Karlovčani u nedjelju navečer dati sve od sebe da pokušaju iznenaditi Hajduk.

'Bez obzira na nekoliko propuštenih treninga, oni će sigurno u utakmicu ući maksimalno ozbiljno, kao i svi drugi. Tako moramo ući i mi i pokušati nastaviti niz dobrih rezultata', kaže Srđan Andrić.

Kapetan ističe ulogu Krasimira Balakova kao ključnu te kaže da Hajduku ne preostaje ništa drugo nego igrati dobro i čekati kiks Dinama:

'Kod Balakova se igra jako dobro, korektan je odnos prema igračima i mi to cijenimo. Što se tiče Dinama, ne smijemo razmišljati o njihovoj prednosti. Dokazali su da su trenutno naša najkvalitetnija momčad i na nama je da čekamo njihov kiks.'

Pored Balakova, jedna od ključnih prednosti Hajduka je i kapetan Srđan Andrić, smatra Ljubo Miličević i dodaje:

'On je već dugo zaštitni znak Hajduka. On je karakter i apsolutni broj jedan, i ja sam sretan što ga imam uz sebe u momčadi.'

Kašnjenja plaća bilo je i u Hajduku, Doduše, ne tako alarmantnih kao u Karlovcu, a iz kluba su uvjeravala da bi igrači novac trebali primiti danas.

'Za razliku od nekih drugih, mi se ne smijemo žaliti', rekao je Miličević i dodao da je to normalno jer je kriza zahvatila cijeli svijet:

'To se znalo događati i u Australiji.'