OČAJNA SITUACIJA

Karlovački nogometaš izbačen na ulicu

12.11.2011 u 13:28

Bionic
Reading

Nogometni prvoligaš Karlovac je na aparatima. Momčad se rasipa pa je tako i Adis Stambolija spakirao kofere i otišao k roditeljima u Bosnu i Hercegovinu

Adis Stambolija, jedini igrač u karlovačkoj svlačionici koji nije štrajkao, jer je zbog dugovanja zatražio arbitražu, bio je prisiljen napustiti klub.

Čelnici Karlovca mu nisu plaćali stanarinu i stanodavac ga je izbacio. Stamboliji, koji je bio u tome trenutku bolestan, nije preostalo ništa nego da sa suprugom krene prema Bosanskoj Krupi svojim roditeljima.

Predsjednik prvoligaša s Korane Talakić se ne javlja, u klubu nema nikoga, a trener Petravić svakoga dana ima sve tanji kadar. Izlaz iz takve očajne situacije se ne nazire.

Običnom nogometnom navijaču zato nije jasno zašto su mnogi klubovi inzistirali na Ligi 16 (među njima i Karlovac) kada ne mogu izvršavati profesionalne obveze.

Ovako su najveće žrtve sami nogometaši koji nisu vidjeli plaće mjesecima pa im je ozbiljno ugrožena životna egzistencija. A oni koji su obećavali, na kraju nikada ne odgovaraju.