šimun abramović

[VIDEO] Kamena gromada strmoglavila mu se na automobil kod Vrpolja, šokirani vozač opisao trenutak potresa za koji je doznao nakon telefonskog poziva

08.06.2021 u 09:30

Bionic
Reading

'Gromada kamena mi je skočila pred auto. Razbilo mi je sve sprijeda, masku, getribu, mijenjač...U šoku sam bio', opisao je trenutak potresa vozač Šimun Abramović kojemu je oštećen automobil

Kamena gromada u trenutku potresa skotrljala se na automobil Šimuna Abramovića dok se jutros vozio na posao. Šokirani vozač opisao je za HTV kako se na cesti mimoišao s jednim čovjekom koji je prošao u pravcu Splita. Potres nije osjetio. Za njega je doznao nakon telefonskog poziva.

'Nisam osjetio potres u automobilu. Mislio sam da se gromada odlomila zbog kiše i vlage. Tko se ne boji potresa, svatko se normalan boji. Tko bi očekivao da će se to kod nas dogoditi', ispričao je u šoku Abramović za HTV.

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Snažan potres jačine 4,7 prema Richteru jutros je pogodio područje Šibenika, a u mjestu Vrpolje odlomio se komad stijene i udario u automobil. Ozlijeđenih nema.