organizirano gledanje

[FOTO] Kako je nogomet ukrao Božić: Uklanjaju se adventske kućice na Trgu bana Jelačića, tamo se večeras gleda tekma

13.12.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Jutros su se, na iznenađenje mnogih, na Trgu bana Jelačića adventski ukrasi počeli skidati. I ne, Grinch Zagrepčanima nije ukrao Božić, nego Hrvatska večeras igra u polufinalu Svjetskog prvenstva u nogometu, a sljedećih dana će, kao i 2018., navjerojatnije na ovoj lokaciji biti organiziran i doček naše nogometne reprezentacije

U utorak ujutro službe su počele uklanjati božićne ukrase s Trga bana Jelačića, a razlog tome je doček hrvatske reprezentacije nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, ali vjerojatno i organizirano gledanje utakmice Hrvatska-Argentina u utorak u 20 sati.

Kako je Hina neslužbeno doznala, gradska uprava radi na tome da se na Trgu bana Jelačića gleda polufinalna utakmica. Dosadašnje utakmice su građani mogli pratiti na Europskom trgu, no Grad pokušava ovo gledanje utakmice organizirati i na glavnom zagrebačkom trgu, piše 24sata.

Također, u srijedu počinju i razgovori oko samog dočeka hrvatske reprezentacije koji će, kao i 2018. godine, najvjerojatnije biti na ovoj lokaciji. Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević u 11 sati ima redovnu konferenciju za medije gdje se očekuje da će iznijeti detalje oko gledanja utakmice i samog dočeka 'Vatrenih'.

  • +8
Uklanjanje adventskih kućica s Trga bana Jelačića zbog praćenja utakmice Argentina - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic