OŠTRO NA FACEBOOKU

Jovanović o 'priznatom falsifikatoru' Milijanu Brkiću

23.03.2014 u 16:07

Bionic
Reading

Ministar obrazovanja Željko Jovanović, na Facebooku je objavio komentar na uvodnu riječ Milijana Brkića, pripadnika saboru Akademske zajednice HDZ-a 'Ante Starčević'.

'Iskreno se pitam kako se osjećalo tih 338 ugledanih HDZ-ovih intelektualaca kad je uvodnu riječ održao 339. prisutni sudionik skupa - poznati 'lažni' član akademske zajednice, priznati falsifikator i kompilator Milijan Brkić, koji je toliko vjerno prepisao svoj diplomski rad tako da je ostavio i štamparske greške iz originala!', napisao je Jovanović.

Očekuje da se Akademska zajednica HDZ-a ' javno ogradi od vrsnog falsifikatora i kompilatora Milijan Brkića koji je svojim plagijatorskim opusom ismijao, ocrnio i pogazio sve principe akademske čestitosti', piše Dnevnik.hr


Podsjetimo, akademik Ivica Kostović u subotu je na obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a Ante Starčević izabran za njezina predsjednika, a povjesničar Dinko Čutura za potpredsjednika te Akademske zajednice.

Akademik Kostović je govoreći na saboru istaknuo kako će odljev stručnjaka, položaj znanstvenih novaka biti tema prve tribine zajednice. Zajednica će, kaže, sudjelovati u izradbi izbornoga programa stranke, a nakon preuzimanja vlasti pratiti njegovu provedbu.

Želimo izaći van, na sveučilište, u akademsku zajednicu, gdje sada, ako si iz HDZ, dobivaš negativne bodove, rekao je Kostović.

Više pročitajte ovdje