'BLACK FLAG'

Još jednom o stealthu u Assassin's Creedu IV

14.08.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio još jedan video u kojemu se ovaj puta opisuje stealth aspekt gameplaya u Black Flagu

Ubisoft već mjesecima objavljuje video priloge u kojima nas nadugo i naširoko uvjeravaju u izvrsnost nadolazeće igre u Assassin's Creed serijalu koja će se na tržištu pojaviti u studenom. Ovoga puta nas Ashraf Ismail, game director Black Flaga provodi kroz nekoliko situacija kako bi nam se dočarao stealth apsekt igre koji je dosad u cijeloj franšizi zapravo bio poprilično problematičan;

 

 

Kao što možete vidjeti i sami, Assassin's Creed preuzeo je neke elemente stealtha od druge dvije Ubisoftove franšize – Splinter Cella i Ghost Recona. Kako će stvar zapravo funkcionirati vidjeti ćemo tek po izlasku same igre koja zasad obećava, no mnogi su složni da je Ubisoft počeo s hiperprodukcijom igara za ovu franšizu s obzirom da su uz Black Flag treuntno u razvoju još dvije AC igre.

 

Bilo kako bilo, igra će se na tržištu pojaviti 1. studenog i to na PS3, Xbox 360 i Wii U platformama te nešto kasnije i na PC-u te PlayStation 4 i Xbox One konzolama od kojih možemo očekivati nešto poboljšani grafički prikaz.