AUDICIJA U POREČU

Javite se za statiranje u filmu i zaradite

05.04.2013 u 16:14

Bionic
Reading

Poznata sarajevska redateljica Jasmila Žbanić u Istri će snimati svoj novi film 'Otok ljubavi'. Riječ je o komediji koja će se, između ostalih lokacija, snimati i na porečkom otočiću Sv. Nikoli

Nova filmska priča svjetski poznate autorice, čiji je film 'Grbavica' 2006. osvojio u Berlinu Zlatnog medvjeda, u Poreču će se početi snimati već krajem svibnja, a filmskoj ekipi pridružit će se i brojni Porečani. Naime, za film je potreban veći broj statista, a možda vam se posreći pa vam dodijele i neku od sporednih uloga. Naime, kako napominju organizatori castinga, prethodno glumačko iskustvo nije neophodno.

Uvjet je, naravno, samo 'proći' na audiciji. Naime, produkcija Živa poziva sve zainteresirane na audiciju koja će se održati u subotu 6. travnja, na adresi Trg Kneza Branimira 2 - u prostorijama porečkog Društva Naša djeca, u vremenu od 11 do 19 sati.

Odabir sporednih glumaca i statista vodit će Elena Uljančić Vekić, ravnateljica Zavičajnog muzeja Poreštine i začetnica porečkog povijesnog spektakla 'Giostre' koji svakog ljeta na radost mnogobrojnih Porečana i turista ponovno oživi na porečkim ulicama.

Organizatori napominju kako nije potrebno posebno se spremati za audiciju, odnosno dovoljno je doći na fotografiranje i kratak intervju. Sve koji su eventualno zainteresirani obavještavaju da će se statiranje honorirati.