VERBALNO NASILJE

Ivan Ninić opsovao Boga na sjednici!

Bionic
Reading

Nezavisni vijećnik na izvanrednoj sjednici šibenskoga Gradskog vijeća, koja je imala samo jednu točku dnevnog reda - revitalizaciju stare gradske jezgre - opsovao je Boga kolegi Grguričinu

Na početku sjednice Ivan Ninić je izašao na govornicu i počeo vikati, tražeći nadopunu dnevnog reda i javno optužujući pojedince za mito i korupciju, javlja Dalmacija news. 'Nećemo riješiti razvoj Šibenika dok ne riješimo korupciju. Među nama, ima korupcije koliko hoćeš', glasno je prosvjedovao Ninić.

Kad ga je predsjednik Gradskog vijeća Goran Grguričin pokušao prekinuti, oduzimajući mu riječ, nastavio je.
'Imam pravo govoriti… Vrag odnija sve! Hoću da se raspravlja o korupciji!!! Među nama sidi vijećnik, Boris Dragutin koji je kupljen za 1.700 kuna', nastavio je on dalje na dajući se smesti.

Predsjednik Vijeća Grguričin u međuvremenu mu je oduzeo riječ i udaljio ga sa sjednice. (Boris Dragutin, u Gradsko vijeće Šibenika ušao je upravo nezavisnom listom Ivana Ninića.) Dok je odlazio s govornice, Ninić je dobacio Grguričinu:
'Trebao sam biti pametniji u ono vrijeme kad sam te poslao na školovanje jer to nisi zaslužio niti si išta tamo naučio', kazao je Ninić u hodu te je opsovao: 'Jeb'o im Bog mater', i odšetao do svog mjesta. Iako je udaljen sa sjednice, Ninić nije napustio prostoriju, ali više nije radio probleme.