BRUTAL LEGEND!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

24.02.2013 u 22:34

Bionic
Reading

Nakon relativno bogatog prošlog tjedna u ovomu nam tjednu dolazi nekoliko manje atraktivnih naslova, no sigurni smo da i oni imaju svoju publiku

Prošloga tjedna imali smo priliku zaigrati Metal Gear Rising: Revengeance, spin-off Metal Gear Solid franšize koji je unatoč brojnim problemima ispao iznenađujuće dobar. S druge strane, Crysis 3 prošao je nešto slabije kod kritike, no sigurni smo da će se prodati u ogromnim količinama. Zaigrali smo ga i mi i to na PC-u a video recenziju očekujte u srijedu.

 

Ovoga tjedna, točnije – u četvrtak – na Steamu će se pojaviti Sniper Elite: Nazi Zombie Army, samostalna ekspanzija za Sniper Elite V2 koja donosi potpuno novu kampanju prema alternativnom završetku Drugog svjetskog rata prema kojemu je Adolf Hilter u svojim posljednjim danima na bojišta pustio horde nemrtvih vojnika.

 

 

Već u utorak na Steamu će se pojaviti i Brutal Legend, gotovo tri godine po izlasku na konzolama aktualne generacije. Podsjećamo, radi se o mješavini akcijske avanture i RTS-a koja će posebno razveselite sve obožavatelje metal i hard-rock glazbe. Da stvar bude bolja, glas je glavnom protagonistu posudio Jack Black, slavni glumac i glazbenik;

 

 

U četvrtak će se na PC platformi pojaviti i Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness, ekspanzija za M&MH VI, Majestic Map Pack za Halo 4 te Mass Effect 3: Reckoning, posljednji DLC za ovaj veliki prošlogodišnji hit.

 

Sljedeći tjedan stižu nam dva potencijalna hita: Tomb Raider i SimCity;