TIGER WOODS!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

26.03.2012 u 14:27

Bionic
Reading

Prva ovogodišnja navala hitova polako je splasnula dolaskom fenomenalnog Mass Effecta 3, no i ovoga tjedna moći će se zaigrati nekoliko vrlo zanimljivih naslova

Svi ljubitelji virtualnog golfa, ma kako rijetki bili, ovoga će tjedna moći zaigrati Tiger Woods PGA Tour 13, hardcore simulaciju golfa pod imenom najpoznatijeg golfera današnjice koji je prije nekoliko dana osvojio svoj prvi turnir u posljednje dvije godine. Igra će se na tržištu pojaviti u petak, 30. ožujka, i to na platformama Xbox 360 i PS3.

 

 

Istoga dana na tržištu će se pojaviti i Ridge Racer: Unbounded, arkadno-akcijska trkaća igra u kojoj osim pobjede imate cilj i uništiti neprijatelje vatrenim naoružanjem. Igra će se pojaviti na PC-u te Xboxu 360 i PS3.

 

 

Već sutra, 27. ožujka, svi obožavatelji Tropico 4 sima moći će zaigrati i prvu ekspanziju za njega pod imenom Modern Times. Kao i igra, ekspanzija će se pojaviti na platformama PC i Xbox 360.

 

 

Sutra će se na tržištu pojaviti i Wheels of Destruction: World Tour, jednostavna arkada namijenjena onima koji guštaju u razaranju ljubimaca na četiri kotača. Igra će se pojaviti isključivo na PlayStation Networku.

 

 

Rayman Origins (30. ožujka – PC)

 

 

Gettysburg: Armored Warfare (27. ožujka – PC)