TRAVEL & SURF REGIJA

HT uveo novu roaming opciju za bezbrižno surfanje u zemljama regije

18.07.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Za sve one koji planiraju posjetiti zemlje regije, Hrvatski Telekom donosi opciju za bezbrižno surfanje “Travel & Surf Regija”. Nova roaming opcija uključuje 3 GB internetskog prometa u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu

Trajanje opcije je 14 dana, a ističe ju to što je prva i jedina opcija u Hrvatskoj koja omogućava korištenje interneta u zemljama zapadnog Balkana prihvatljivim i pristupačnim za korisnike.

Deutsche Telekom Grupa, čiji je Hrvatski Telekom dio, potpisala je novu EU/WB Roaming deklaraciju čija je glavna misija podržavanje mobilnosti i jednostavnije umrežavanje kroz najsuvremeniju infrastrukturu. Sukladno tome, HT uvodi novu roaming opciju u svoju ponudu s ciljem pružanja mogućnosti korisnicima korištenja podatkovnih usluga dok se nalaze u roamingu u zemljama regije.

Primarni cilj nove opcije je omogućiti korisnicima korištenje interneta po pristupačnim cijenama, a uz to ih zaštititi od neželjenih troškova. Naime, korisnicima opcije Travel & Surf Regija nakon potrošnje navedene opcije, Hrvatski Telekom onemogućava korištenje interneta u navedenim zemljama kako bi spriječili nastanak neželjenih troškova. Opcija je jednokratna i ne obnavlja se, a korisnik nakon što potroši 3 GB interneta ili nakon isteka trajanja opcije ima mogućnost ponovne aktivacije opcije.

Po isteku opcije ili nakon potrošenog internet prometa, korištenje podatkovnog prometa u navedenim zemljama bit će obustavljeno kako bi se spriječio nastanak neželjenih troškova. Cijena opcije iznosi 9,99 eura ili 75,27 HRK s PDV-om.