SLUČAJNA GREŠKA?

HDZ-ovci se pohvalili s 'Greatest shits' potpredsjednika stranke

16.05.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Popriličan gaf napravili su dugoreški HDZ-ovci. Na Facebook stranici svojeg kandidata za gradonačelnika Duge Rese, Antona Božidara Pavlovića, u neugodnu situaciju stavili su karlovačkog gradonačelnika i potpredsjednika stranke Damira Jelića, piše KAportal.hr

Označavajući, naime, jednu Jelićevu fotografiju s političkog skupa održanog u gradskoj vijećnici, umjesto imena Damira Jelića i linka na njegovu službenu Facebook stranicu otvorenu za potrebe kampanje, dugoreški HDZ-ovci nepažnjom su stavili link na stranicu koja ismijava njegova gafove, a zove se 'Damir Jelić – Greatest Shits'.

Dakle, obožavatelji lika i djela Damira Jelića, zahvaljujući njegovim stranačkim kolegama iz Duge Rese, umjesto o njegovom programu i predizbornim aktivnostima, piše KAportal.hr, na njegovoj mrežnoj stranici mogu čitati o njegovim izjavama koje su svojom popularnošću odavno probile granice Karlovca. Prisjetimo se samo 'muškog abortusa', 'Božje zrake koja ga je pogodila', 'Jasenovac = Bleiburg = Zakon o medicinski pomognutoj oplodnji' itd.